top of page

Hoe leer je snel Spaans online?

Bekijk deze video en lees het artikel hieronder:

Learn Spanish: Why this Course?
Play Video

Ben je klaar om Spaans te leren met je

GRATIS Spaanse lessen?

Je leert Spaans SPREKEN.

100% Gratis. Geen creditcard nodig.

Slimme tips om online Spaans te leren

Slimme tips om online Spaans te leren

 • VIDEO LESSEN: Toegang wanneer je wilt, voor altijd

Gebruik de videolessen om de taal te leren en te perfectioneren.

Als u PREMIUM of PREMIUM +Plus wordt, hebt u voor altijd dezelfde toegang tot ALLE inhoud, van Basis tot Gevorderd, zo vaak als u wilt.

Voltooi ten minste 1 eenheid van de videolessen voordat u elke BlaBlaCLUB of ÉÉN-op-EÉN-les boekt (zo maakt u veel beter gebruik van de tijd van uw leraar).

U hebt 24/7 toegang tot de videolessen vanaf uw pc of smartphone, VOORAL.

 • BlaBlaCLUB: Je kiest zelf wanneer je boekt

Gebruik BlaBlaCLUB om je te concentreren op conversatie en alles te oefenen wat je al in de videolessen leert, om twijfels weg te nemen, om te socialiseren en om te SPREKEN (in het Spaans!) met andere mensen en met je leraar :)

 • INDIVIDUELE LESSEN: Je kiest zelf wanneer je boekt

Gebruik de individuele lessen (inbegrepen in PREMIUM +Plus) om uw cursus Spaans te personaliseren, om u te richten op UW specifieke doelstellingen (examen, zaken, sollicitatiegesprek...), en om eventuele twijfels weg te nemen, maar ook om te oefenen en extra gebruik te maken van de taal.

 • GRAMMATICA- EN WOORDENSCHATBLADEN:

Gebruik de downloadbare grammaticabladen om een structuur en geheugensteuntjes voor jezelf aan te brengen over de meer technische aspecten van de taal.

 • GERANGSCHIKTE LEZINGEN:

Gebruik de gegradeerde lezingen en begripsoefeningen om uw vaardigheden op het gebied van begrijpend lezen en uw woordenschat te vergroten.

 • SMART QUIZZEN EN TOETSEN:

Gebruik smart quizzen en toetsen om ervoor te zorgen dat je alles weet wat je moet weten.

Met +100 videolessen kunt u uw tijd tijdens de live lessen richten op het praten en oefenen van alles wat u op video leert. Zo kunt u efficiënter werken en de tijd van uw leraar slimmer gebruiken.

Krijg professionele resultaten met een VOLLEDIGE cursus Spaans.

Begin nu met leren!

Je kunt beginnen met de GRATIS Lessen of direct naar de VOLLEDIGE Cursus gaan.

 

Jouw middelen om Spaans te leren

In dit programma hebben we meer dan 100 videolessen met mij, waarmee je van nul naar een gevorderd niveau gaat.

 

Binnen deze videolessen vind je alles wat je moet weten om echt goed Spaans te spreken, van grammatica - altijd toegepast in een context die nuttig is voor het dagelijks leven - tot de woordenschat, werkwoorden en communicatieve uitdrukkingen die je nodig hebt om je Spaans effectief en correct te gebruiken in vrijwel elke situatie in je leven, van je vakantie tot een sollicitatiegesprek in het Spaans.

 

Hier bij Elayaa.com willen we dat je Spaans echt compleet is en dat je je kunt uitdrukken en spreken in het Spaans.

 

Daarom hebben we ook:

 • Conversatiegerichte videoconferentielessen, onze BlaBlaCLUB, waar je in het Spaans kunt spreken en alle inhoud van de videolessen kunt oefenen - je vindt twee BlaBlaCLUB per dag, op twee verschillende tijdstippen, van maandag tot vrijdag, en je kunt deelnemen wanneer je maar wilt -

 • Online Spaanse lessen (één-op-één videoconferenties) zodat je een moment hebt om je te concentreren op jou, op je prioriteiten, en zodat je samen met je leraar je cursus Spaans kunt personaliseren.

 

 

Hoe neem je Spaanse lessen

Tijdens zowel de conversatielessen als de één-op-één lessen heb je alle ruimte om te praten, omdat de uitleg van de verschillende onderwerpen al is verkregen tijdens de videolessen op het leerplatform.

De videolessen zijn vlot, hypercompleet en onderhoudend. Wij raden u aan elke videoles meer dan eens te bekijken, aantekeningen te maken en de ondertitels telkens te veranderen.

Je kunt de ondertitels in het Spaans of in je eigen taal zetten om elk woord dat je in het Spaans hoort te begrijpen. Dat is veel nieuwe woordenschat bij elke videoles.

De meer dan 100 videolessen die momenteel beschikbaar zijn, zijn georganiseerd in eenheden. Na elke videoles vind je verschillende quizzen en activiteiten om de onderwerpen die je net hebt geleerd te oefenen, en op elk moment van maandag tot en met zaterdag heb je toegang tot onze realtime leerondersteuning terwijl je de videolessen bekijkt, zodat je al je vragen kunt stellen, je continu ondersteuning hebt, en je zeker weet dat je alle inhoud van elke videoles hebt gecomprimeerd dankzij onze antwoorden.

Hoe begin je nu met leren!
Uw middelen om Spaans te leren
Hoe neem je Spaanse lessen
Bonus voor het leren van Spaans

Bonussen voor het leren van Spaans

Naast al het onderwijs door middel van videolessen, conversatielessen, één-op-één lessen, oefeningen en continue leerondersteuning, garanderen wij onze studenten toegang tot drie BONUSEN.

 

 • De eerste is een gegradeerde lezing aan het einde van elke unit, met begripsoefeningen en steeds specifiekere woordenschat naarmate je verder komt in het platform.

 • De tweede is een test op het einde van elke eenheid om er zeker van te zijn dat u alle onderwerpen van elke eenheid echt begrepen en geleerd hebt.

 • En de derde is de downloadbare grammaticabladen die je overal in het platform kunt vinden, met alle grammatica, met alle uitzonderingen en met alle voorbeelden, van alle onderwerpen van nul tot gevorderd niveau. Dit is een grote bonus!

Permanente educatieve ondersteuning voor beter leren

Naast de toegang tot continue educatieve ondersteuning en deelname aan videoconferentielessen, is een andere manier om onderweg antwoorden te krijgen: schrijf een commentaar onder elke videoles, oefening of grammaticablad - of lees het commentaar van anderen - u krijgt altijd een antwoord.

 

Toegangstijd op het leerplatform

Naast de voortdurend groeiende inhoud is het beste deel dat je de rest van je leven toegang hebt tot dit alles en meer. Het is een lidmaatschap zonder vervaldatum, dus er zijn alleen initiële kosten en je hebt voor altijd toegang tot alle huidige en toekomstige inhoud.

U kunt de videolessen bekijken en de activiteiten op het platform in uw eigen tempo uitvoeren zo vaak u wilt vanaf uw telefoon of computer, en u kunt deelnemen aan BlaBlaWebinars en uw eigen individuele lessen boeken wanneer u maar wilt.

Dus of u nu een beginner bent met nul kennis van het Spaans of een gevorderde leerling die uw Spaans wil verbeteren, spreken en oefenen, dit programma zal u veel voordeel opleveren.

 

 

Wil je Spaans leren en je doelen bereiken?

De belangrijkste regel om je doelen te bereiken is: Doe waar je van houdt, investeer in jezelf en concentreer je krachten om te bereiken wat je wilt bereiken (zonder je te verliezen in andere afleidingen, hoe "opdringerig" ze ook zijn).

 

Je concentratie is alles. Je energie gaat waar je concentratie naartoe gaat, en zo ook je leven.

Alleen jij kunt ervoor zorgen dat, door je concentratie, je leven en het bereiken van je doelen elkaar kruisen.

Het is niet genoeg om te "wensen", je moet geloven dat je het kunt en je moet handelen.

 

Als je doelen het leren en verbeteren van je Spaans omvatten, kan elayaa.com je helpen om ze snel te bereiken, zonder maanden of jaren te verspillen aan YouTube en zonder bergen geld uit te geven aan traditionele taalscholen met een oneindig aantal cursussen en niveaus.

 

Om je doelen te bereiken moet je in jezelf investeren, en het meest waardevolle middel dat je in je leven hebt is niet geld..., het is je tijd! Gebruik die dus goed!

 

Hoe dan ook, om correct, natuurlijk en vloeiend Spaans te leren spreken, moet je de mogelijkheid hebben om Spaans te spreken - daadwerkelijk te spreken - terwijl je de taal leert.

 

Bij elayaa.com volg je een cursus - van nul tot held - van absolute beginner tot gevorderde, allemaal in één uitgebreide cursus.

Je zult veel Spaans spreken en het allemaal in minstens 6 maanden kunnen assimileren als je een sterke concentratie hebt...

En als je je niet wilt haasten, vergeet dan niet dat je levenslang toegang hebt tot alles..., dus je kunt je tijd nemen als je wilt.

Het belangrijkste is dat je de mogelijkheid hebt om Spaans te spreken terwijl je leert, want alleen door te spreken wordt je Spaans echt.

Je kunt een taal niet beheersen als je hem niet vloeiend kunt spreken, en de enige manier om goed Spaans te leren spreken is door hem ook echt te spreken.

Dus wees niet verlegen, boek je eerste BlaBlaCLUB of je eerste GRATIS één-op-één les en begin Spaans te spreken met mij!

Waarom deze cursus om Spaans te leren en geen andere?

 • Omdat je naast de Videolessen ook de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan BlaBlaCLUB om je conversatie te oefenen en Individuele Lessen om je te concentreren op JOUW doelen.

 • Omdat u uw tijd verstandig zult gebruiken: u zult een actieve rol hebben in de live videolessen, en alle tijd die u wilt om de taal te leren tijdens de videolessen (in tegenstelling tot een normale groeps- of individuele cursus in een traditionele school, met een leraar op Skype of in een gemeenschappelijke toepassing).

 • Omdat u toegang zult hebben tot het LEERPLATFORM met meer dan 100 videolessen, nodig om uw maximale prestaties te bereiken tijdens BlaBlaCLUB en individuele lessen.

 • Omdat je ALTIJD toegang hebt tot het leerplatform. Zo kunt u de video's bekijken, verschillende leeractiviteiten doen en genieten van nieuwe inhoud wanneer deze wordt gepubliceerd en bijgewerkt.

 • Omdat elke videoles wordt ondersteund door duidelijke, logische en samenvattende grammaticabladen die u ook kunt DOWNLOADEN.

 • Omdat alle inhoud van deze cursus ondersteund wordt door grafische animaties die ontworpen zijn om het leren van zelfs de moeilijkste onderwerpen te vergemakkelijken.

 • Omdat u aan het einde van de cursus een certificaat voor gevorderden ontvangt.

 • Omdat we zo'n mooie en complete cursus Spaans hebben gemaakt dat we eraan zouden deelnemen als het niet al onze taal was :)

Als je vragen hebt, zijn we hier bij Elayaa.com super toegankelijk, dus schrijf ons gewoon of neem contact met ons op via de chat op de site. Je krijgt snel een antwoord op al je vragen.

 

Wat je ook besluit te doen, vergeet niet te doen wat je gelukkig maakt, je doelen te bereiken, in jezelf te investeren, en als je Spaans wilt leren, en vooral als je vloeiend Spaans wilt leren spreken, dan kan dat hier!

 

Bedankt voor je tijd en geniet van je studie!

Claudio

Supporto educativo continuo per un migliore apprendimento
Toegangstijd tot het leerplatform
Wil je Spaans leren en je doelen bereiken?
Waarom deze cursus om Spaans te leren en geen andere?

Wil je snel Spaans leren?

Begin vandaag nog met GRATIS Spaanse Lessen of kom meer te weten over VOLLEDIGE CURSUSSEN. Je zult genieten van je leerervaring!

bottom of page