top of page
Meisje dat nadenkt over onze missie, visie en waarden

Missie, Visie en Waarden

Waarden

Onze diepste overtuigingen

 • Mensen kunnen altijd een betere versie van zichzelf worden en hun leven verbeteren

 • Creativiteit is een van onze krachtigste manieren van persoonlijke expressie en zelfontplooiing

 • Met evenwicht, consistentie en focus in ons leven kan iedereen economische groei en rijkdom creëren

 • Samenwerking, samenhang en mededogen zijn de basis voor wereldwijde evolutie op elk gebied van ons leven

 • Duurzaamheid en respect voor milieu en mensen zijn de basis voor gezonde economische groei

Affiliate Programma Elayaa.com

 • Het beste programma in de industrie.

 • Vergroot uw groei, behaal resultaten en creëer het leven dat u voor uzelf wilt.

 • Als je wilt, kun je het!

Missie

Ons dagelijks leven

 • Creëren en aanbieden van de BESTE online cursussen Spaans op de markt, om zowel je vermogen tot interactie met andere mensen als je integratie in een steeds meer geglobaliseerde en polyglotische wereld te verbeteren

 • Het creëren van een gevoel van onderlinge verbondenheid, verantwoordelijkheid en solidariteit tussen mensen

 • Het helpen creëren van geluk en zelfontplooiing in het leven van onze studenten door middel van onze online cursussen en lessen Spaans

One Tree Planted - Elayaa.com
Kinderen eten en lachen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 • Door te kiezen voor een online cursus Spaans van Elayaa.com geef je kinderen te eten en plant je bomen!

Vrouw glimlacht en denkt aan onze visie

Visie

De toekomst die wij als reëel ervaren - NU -

 • Wij zien een wereld waarin wereldwijde communicatie en samenwerking, mededogen, liefde, creativiteit en zelfrealisatie ons kunnen leiden naar een mondiaal bewustzijn en een vreedzame, geëvolueerde mensheid

 • Wij zien een wereld waarin we ons bewust zijn van zowel onze innerlijke als onze fysieke wereld

 • We zien een wereld waarin we duurzaam leven, met evenwicht en consistentie in ons leven, en respect voor het milieu en al het leven in het universum

Hoe ziet u de wereld?

Wij geloven sterk dat onze fysieke wereld (en alles wat daarin gebeurt, op elk gebied van ons leven) een weerspiegeling is van onze diepste bewuste en onbewuste overtuigingen. We kunnen dus zeggen dat ons dagelijks leven, onze fysieke werkelijkheid, voortdurend door ons wordt gecreëerd..., als een weerspiegeling van onze innerlijke wereld.

Als de intelligente wezens die wij mensen zijn, zijn we in staat onze diepste, persoonlijke overtuigingen te veranderen, eenvoudigweg door te kiezen welke gedachten en emoties we bewust willen activeren, in onze geest willen hebben en in ons hart willen voelen.

Deze gedachten en emoties worden onze nieuwe overtuigingen, onze nieuwe waarden.

Wanneer we onze gedachten afstemmen op onze emoties - wanneer we coherentie aanbrengen tussen onze geest en ons hart - creëren we onze fysieke werkelijkheid en alles in ons leven..., we creëren onze missie, wat we feitelijk elke dag doen, als een weerspiegeling van deze nieuwe overtuigingen.

We kunnen onze persoonlijke visie op het leven dat we willen zien als iets dat in de toekomst moet worden bereikt (dus niets reëels in het huidige moment), of... we kunnen uitgaan van het resultaat: dankbaarheid voelen in ons hart omdat die visie er al is, het is al onze werkelijkheid, perfect in overeenstemming met onze gedachten en emoties, nu. Het is de concrete materialisatie van onze diepste nieuwe overtuigingen en het directe resultaat van onze acties, in overeenstemming met die overtuigingen. Tijdloos, het bestaat gewoon.

Op deze manier kunnen we de basis van ons hele bestaan in dit leven scheppen door middel van onze waarden. We kunnen onze dagelijkse fysieke werkelijkheid creëren als een weerspiegeling van die waarden, en we kunnen in ons hart - nu - worden wat we in de toekomst willen bereiken (wat het huidige moment wordt), door onze emoties af te stemmen op onze gedachten en direct uit te gaan van het resultaat. Zo kan je visie je dagelijkse realiteit worden.

Wil je snel Spaans leren?

Begin vandaag nog met GRATIS Spaanse Lessen of kom meer te weten over VOLLEDIGE CURSUSSEN. Je zult genieten van je leerervaring!

bottom of page