top of page
SharetheMeal x Elayaa.com

Share The Meal

Weet je dat je door Spaans te leren deze wereld een betere plek maakt?

Door betalend student te worden, helpt u ons het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WFP) te steunen, dat voedselhulp biedt aan kinderen over de hele wereld via de "ShareTheMeal APP".

Schoolmaaltijden leveren de nodige energie waardoor kinderen hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen. Alleen zo kunnen zij volwassenen worden die in staat zijn om te studeren en een concrete bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van hun land en gemeenschap.

Elayaa.com doneert aan het einde van elke maand 1 maaltijd voor elke nieuwe betalende student van die maand:

   ↳  EXPRESS Total, PREMIUM, en PREMIUM +Plus

1 inschrijving = 1 gedoneerde maaltijd

Waarom is het belangrijk om te helpen?

821 miljoen mensen zijn ondervoed. Dit betekent dat 1 op de 9 mensen niet genoeg voedsel heeft om een gezond en actief leven te leiden. Honger en ondervoeding vormen het grootste gezondheidsrisico in de wereld.

Vooral bij kinderen staat ondervoeding een goede ontwikkeling van kinderen in de weg. Zonder adequate voeding zullen zij nooit kunnen studeren en een degelijke opleiding krijgen die hen in staat stelt volwassenen te worden die een reële bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling en het levensonderhoud van hun land, gemeenschap en gezin.

Bij elayaa.com geloven we dat goed onderwijs en opleiding de basis is voor het succes van ieder mens. Om dit mogelijk te maken moet elk kind in de wereld regelmatig toegang hebben tot rijke en voedzame voeding.

Wat is ShareTheMeal?

ShareTheMeal is een initiatief van het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WFP) - 's werelds grootste humanitaire voedingsagentschap. Elk jaar bereikt het WFP meer dan 86 miljoen mensen met voedselhulp in 83 landen. Het WFP is 100% vrijwillig, dus elke donatie telt.

De administratieve kosten van het WFP behoren tot de laagste in de non-profitsector: meer dan 90% van de donaties gaat rechtstreeks naar activiteiten die bouwen aan een wereld waarin ieder mens regelmatig toegang heeft tot het voedsel dat hij nodig heeft om gezond te leven.

Donaties van de ShareTheMeal APP ondersteunen verschillende WFP-operaties, variërend van programma's voor het opbouwen van veerkracht en voedselhulp tot hulp in enkele van 's werelds meest dramatische voedselcrises, waaronder Jemen, Syrië, Nigeria en Oekraïne.

Wil je meer doen?

Elayaa.com x ShareTheMeal

Download de ShareTheMeal APP en doneer maaltijden aan kinderen die ze het meest nodig hebben:

U vindt het in de App Store of Google Play Store:

Wil je snel Spaans leren?

Begin vandaag nog met GRATIS Spaanse Lessen of kom meer te weten over VOLLEDIGE CURSUSSEN. Je zult genieten van je leerervaring!

bottom of page